Monday, December 6, 2010

Malaysia = Masalah = Xmau balik bole x??

Oke..oke... tarikh nk balik Malaysia utk bersedih makin dekat...
Balik Malaysia dah hepi dah... sgt2 suke... sgt2 xsbr...
Tp nk blk utk bedepan dgn masalah cukup2 xbest...
Rasa xmo balik pun ada...
Tapi,.. nk uat camno kan...
Nak xnk kne berdepan gak ngan masalah tu...
Haaaiiiisshhh... susahnye bila dah jadi dewasa ni...
Kena fikir soal2 nk tentukan hidup ni...
Susahnye....
Ya Allah berikanlah aku kekuatan...


For sure bila blk ni,.. feeling dah lain...
Marah mmg marah,.. tp dlm marah tu tetap ade sayang...
Perit sgt bila nk buat keputusan kan untuk lepaskan awak...
Hati ni rasa camne ntah...
Macam ssh sgt nk keluarkan ape yang terbuku dihati...
Dan mmg xterluahkan pun...


Disini mmg kata xnk,.. xsanggup,.. xsuke,..
Keputusan mmg dah dibuat...
Mmg xnak patah balik,..
Tapi...
Dalam hati still rindukan awak...
Still nk awak dimata saye...
Still nk awak...
Seburuk2 awak,.. seteruk-teruk awak,..
Saye tetap sayangkan awak...
Susah sgt hati saye nk lupekan awak...


Memang saye marah sgt kat awak...
Ape yang awak buat tu semua mmg salah...
Tapi tetap ade salah saye jugak...
Saye mungkin marah awak,.. saye mungkin maki awak...
Tapi semua tu kerana saye terlalu kecewa dgn awak...
Terlalu kecewa dgn ape yang jadi...


Dalam masa yang sama saye masih rindukan awak...
Rindu sgt... sampai kadang2 tak terucap untuk saye katekan pade awak...
Awak mungkin xkn faham... awak xpernah faham perasaan saye...
Dan awak xkn faham sampai bila2...
Sebab itu adelah awak...


Dihati saye sekarang masih kosong...
Tempat awak masih xterganti...
Saye xmudah untuk menggantikan awak...
Dulu, awak berada ditempat yang paling istimewa dihati saye...
Skang tempat tu kosong...
Dan saye rasekan dunia saye kosong...


Seriously saye rindukan awak walau hati saye sentiasa refuse untuk admit bende tu...
Saye rindukan perangai awak yang sentiasa membuat saye ketawa...
Yang sentiasa mengusik saye..
Yang sentiasa bercerita untuk saye...
Yang sentiasa ade untuk saye...


Awak tau x,..
Skang saye nk install game pun dah kne install sendiri...
Saye xreti...
Waktu saye install tu saye nangis...
Sbb saye xreti...
Saye ade mintak tlg member saye...
Die tolong saye sampai la saye bole main game tu...
Tapi xsame macam yang awak tolong saye...
Awak buat semua utk saye...
Game yang saye beli tu pun actually game feveret awak...
Sbb saye nak ingat awak bila saye main tu...
Hurmmm....


Pastu kan... Photoshop saye corrupt,..
Saye xtau nk cari sape...
Saye teringin nk macam dulu,.. bila saye de probs sal pc,..
Saye leh call awak...
Saye rindu sgt bila ingat yang awak selalu tolong saye dgn masalah saye~~
Saye ingat lagi awak sampai xtido malam sbb awak tolong saye format lappy saye
Saye ingat ape yang awak pernah buat utk saye...
Dulu awak sayang saye,..
Tapi nape skang kita jadi mcm ni ekk??
Nape kita dah xmcm dulu??..
Nape dlm hati saye,.. saye marah pade awak??
Nape dalam hati saye, saye xle terima awak mcm dulu??
Nape??....


Pastu lagi,..
Yg paling xbest,..
Member kpd member saye tu ckp saye suke kat member saye yang saye selalu kacau tu...
Saye xsuke bila org ckp gitu...
Saye ni mmg jenis suke kacau org,..
Tp saye xde attachment ape2 pon...
Kan bagus kalau awak ade,..
Xde saye nk kne mcm ni sbb bila saye ade awak,..
Org xkn berani kate ape2...
Dan kalau saye ade awak, saye xkn kacau die tuk mintak tolong...
Kan...


Tapi....
Semua tu xmungkin...
Xmungkin untuk selamanya...
Kita xmungkin akan kembali macam dulu...
Xpelah...
Saye lebih suka hidup saye skang...
Walau xde awak,..
Walau saye kne gosip,..
Walau de yang perasan krn cara saye,..
Saye dah mula sukai life saye...
Mungkin ini jalan yang saye pilih...
Untuk tidak bersama awak...
Menggantikan awak adelah suatu yang mustahil..
Tapi untuk menerima seseorang yang lebih baik dari awak... itu adalah PASTI...
Saye tetap dengan keputusan saye ~ untuk tidak kembali kepada kisah lama saye...

1 comment:

Farhan Sharp Shooter said...

saya akan perbaiki segala galany...maafkan setiap kesalahan yg lalu, saya akan perbaiki semua sekali...